Droogijsstralen in Brabant op locatie

import

Droogijsstralen in Brabant kan vrijwel door de gehele provincie op locatie gebeuren. De nieuwste speler in de branche, Iceblaster, straalt op de locatie waar het voertuig zich bevindt.

Niet alleen in de provincie

Vanzelfsprekend gaat de mobiliteit verder dan alleen de provincie Brabant, maar het stralen dient te gebeuren met verse gemaakt droogijs. En daar rijden we graag een stukje verder mee als we meer objecten in één keer kunnen stralen.

Collecties, dealers of handelaren

Indien uw collectie of een deel daarvan gestraald moet worden met droogijs, of als u dealer of handelaar bent en een paar voertuigen voor ons verzamelt dan komen we graag langs om de klus te klaren. Ook als dat wat verder weg is vanzelfsprekend.

Maximale capaciteit

Wanneer het droogijs door ons zelf in een container wordt meegenomen naar de klus dan is de maximale hoeveelheid 120 Kg droogijs. Dat is genoeg om van ongeveer 5 tot 6 voertuigen de motorruimte te stralen. Op één werkdag kunne ongeveer 8 motorruimtes gestraald worden. Wanneer een opdracht van een dergelijke omvang is dan wordt het droogijs rechtstreeks op de locatie geleverd door de producent van ons droogijs.

Herhalende droogijsstralen opdrachten

Wanneer er sprake is van regelmatige opdrachten op locatie, zoals dat het geval is bij in- en exportbedrijven, autohandelaren of veilinghuizen dan bestaat de mogelijkheid om speciale prijsafspraken te maken.