Droogijsstralen op locatie

Droogijsstralen op locatie

Droogijsstralen op locatie met als specialisme oldtimers en youngtimers. Geen gedoe met transporten, maar gewoon op uw locatie. Iceblaster regelt het, zelfs als er geen stroom aanwezig is.

Op locatie

Onze speciaal ingerichte bus is klaar voor iedere droogijs straal klus. Het droogijsstralen met deze combinatie gebeurt op een maximale druk waardoor het toepassingsgebied valt binnen het reinigen van vuil zoals dat onder de motorkap van een voertuig.

Tectyl

Wanneer er andere zaken zoals tectyl verwijderd moet worden dan kan dat ook op locatie, maar dan zal er een grotere compressor genodigd zijn. Deze compressor past niet in onze bus en zal dus worden ingehuurd. Ook vereist het stralen van dergelijke objecten vaak meer droogijs dan een regulier object zoals een vieze motor of motorfiets.

Neemt u gerust contact met ons op zodat we u een passend voorstel kunnen doen. Voor grotere klussen komen we altijd eerst langs om het werk op te nemen en waar nodig met u te bespreken.

Regio

In verband met de reistijden, de beperkte houdbaarheid van droogijs en de hoeveelheid werk dient u rekening te houden met een werkgebied van ongeveer 30 kilometer rond onze standplaats Gilze voor een eenvoudige reiniging van een motorruimte. Voor grotere klussen of meerdere voertuigen tegelijkertijd wijken wij hier graag vanaf uiteraard.

Droogijsstralen op locatie