Droogijsstralen verhoogt verkoopkans aanzienlijk

Motor droogijs stralen

Het behoort tot de standaard procedure tijdens het verkoopproces van ieder voertuig. Rondje eromheen, een keertje tegen de banden schoppen en na het interieur bekeken te hebben gaat de motorkap open.

En wat een potentiële koper dan te zien krijgt is een indruk die maar één keer gemaakt kan worden. Een prachtig stralende motorruimte en een schone motor, dát is iets wat een koper wil zien. Het duidt op een zorgvuldig onderhoud van de auto.

Voorkom storingen

Een schone motor en motorruimte kent bovendien het voordeel dat wanneer er geen opgehoopt vuil aanwezig is, de kans op storingen ook uitblijft. Slechte verbindingen door vuil of bewegende delen die zwaar gaan door vuil zijn desastreus voor het goed functioneren van een auto.

Constateer lekkages

Eventuele lekkages vallen meteen op op een schone motor. Zo kunt u snel handelen als er iets lekt. Wanneer een motor vuil is zal een onverhoopte lekkage minder snel opvallen omdat de gelekte vloeistof door het vuil geabsorbeerd wordt.

Reinigen zonder risico

Of het nu gaat om de motor en motorruimte van uw klassieker, of van een modern voertuig dat bomvol zit met gevoelige elektronica: het reinigen met droogijs is geheel risicovrij omdat er geen vocht aan te pas komt. Er blijft geen straalmiddel achter.