Garnet komt met extra fijn straalmiddel

GMA Garnet

GMA Garnet, ook wel bekend als SpeedBlast is één van onze straalmiddelen. Dit straalmiddel was verkrijgbaar in 80 of 120 mesh en vanaf nu ook als een extra fijne korrel van 200 mesh.

Straalschuurmiddel

Dit product heeft de eigenschap om niet alleen vuil of lak te verwijderen, maar ook om het onderliggende materiaal licht te schuren. Mede daarom is de komst van 200 mesh erg fijn omdat lang niet alle objecten bloot konden worden gesteld aan 120 mesh.

Garnet 200 mesh

Garnet 200 mesh overtreft andere schuurmiddelen vanwege de hardheid, het lage verbruik en de duurzaamheid die de productiviteit verbeteren en 
zorgt voor een superieure oppervlakteafwerking.

Lichte schuring

De ondergrond zal slechts zeer licht geschuurd worden, vergelijkbaar met schuurpapier met een korrel 400 tot 600. Dit is zeer wenselijk bij dun plaatmateriaal dat niet herstel maar uitsluitend gespoten hoeft te worden.

Wereldwijd de beste

Over de hele wereld wordt Garnet erkend als het leidende straalmiddel met een hoge prestatie, kostenefficiëntie en als veilige keuze voor een groot aantal straaltoepassingen.

Product samenvatting

  • Snel en gemakkelijk schuurmiddel voor algemene industriële straalomstandigheden
  • Ideaal voor een breed scala aan toepassingen
  • Laag verbruik.

Toepassingen Garnet extra fijn

De toepassingen voor deze fijne korrel zijn vrijwel oneindig. Denk bijvoorbeeld aan het stralen van plaatmateriaal dat bijna meteen gespoten kan worden na het stralen. Of voor het verwijderen van dunne lak- of vernislagen van kwetsbare (antieke) meubelen.

Vrijwel stofvrij stralen

Wanneer er gestraald wordt met dit Australische mineraal, dan komt er vrijwel geen stof vrij omdat er geen sprake is van splijting. Dit maakt het straalmiddel geschikt voor hergebruik wanneer het in een straalkast gebruikt wordt.

Garnet 200 mesh straalmiddel extra fijn
Garnet 200 mesh