Het sneeuwbaleffect van goed werk

Werkplaats oldtimers

Steeds meer mensen bezitten naast hun dagelijkse vervoermiddel ook over een young- of oldtimer. En ondanks de gigantische groei van het aantal voertuigen, is het wereldje niet zo erg groot.

Minder specialisten

Door de opkomst van geavanceerde elektronica en het principe ‘vervangen is goedkoper dan repareren’ in de autobranche, is het aantal vakmensen drastisch gedaald. Wie last er nog aan een uitlaat bijvoorbeeld? En veel specialisten op het gebied van reiniging zijn er ook niet zoveel meer. Moderne auto’s gaan door de wasstraat en daar houdt het vaak wel op.

Droogijsstralen is een vak

De reiniging van oldtimers is een secuur werkje waarbij er niet alleen oog voor detail dient te zijn. Niet alles kan met droogijs behandeld worden en de gebruikte hoeveelheid droogijs, de straaldruk en straalhoek zijn van belang. En dat is alleen nog maar de uitvoerende kant.

Voorlichting hoort er bij

Een vakkundig advies kan u veel geld besparen en u helpen tot andere inzichten te komen. Wellicht is het stralen met droogijs toch niet de ultieme toepassing voor uw wensen. Iceblaster adviseert op basis van de grote ervaring die is opgedaan in de young- en oldtimerwereld. Soms kan dat via de mail of telefonisch en bij andere objecten komen we langs om de klus met de klant te bespreken.

Altijd maatwerk

Naast het reinigen van de motorruimte is iedere klus maatwerk. Dat heeft te maken met de mate van vervuiling, waar het voertuig staat, hoe de te stralen objecten te bereiken zijn, hoeveel droogijs we verwachten te gebruiken, hoe snel de klus geklaard dient te worden en ga zo maar door. We snappen echter als geen ander dat naast de geboden vakmanschap en betrouwbaarheid ook de prijs zal meewegen in uw beslissing. Daarom geven wij vrijwel altijd binnen 24 uur een passende prijs voor de gevraagde klus. Alleen werk dat ter plaatse opgenomen moet worden vergt wat meer tijd.

Liefhebbers en professionals

Inmiddels is ons klantenbestand gigantisch. Van trotse bezitters van een Alfa Spider of een Porsche 911 tot exclusieve Bugatti’s, Maserati’s of Aston Martin’s. Maar ook restauratiebedrijven, veilinghuizen en oldtimer handelaren weten Iceblaster te vinden als het om professionele reiniging van voertuigen gaat.

Vraag het de expert

Geen vraag is ons te gek, we hebben overal antwoord op en verkopen niet graag nee. Wordt het droogijsstralen, stralen met Garnet, of toch met Natriumbicarbonaat? Stralen we bij u of komt het voertuig of het onderdeel naar Gilze? Wat voor nabehandeling is het beste? 101 vragen behoeven 101 antwoorden. Stel ze gerust, we zijn bereikbaar op 0031631195979 of via ons contactformulier.