Losse delen

Het werken met schone delen is niet alleen prettiger, maar voorkomt ook technische mankementen en het oogt een stuk netter en mooier.

Versnellingsbakken en differentiëlen

Aluminium behuizingen van bijvoorbeeld versnellingsbakken reinigen is een tijdrovende klus en zelfs met de nodige chemische middelen is het bijna niet te doen om alles goed te reinigen. Dat is anders met droogijsstralen. Behuizingen worden op alle plekken grondig schoon, ook in lastig te bereiken hoeken.

versnellingsbak

Motorfietsen

Wanneer het onderhoud van een motorfiets enige tijd is overgeslagen dan is het vrijwel onmogelijk om deze nog volledig schoon te krijgen. Zeker de delen van het motorblok zoals bijvoorbeeld de koelribben. Met droogijsstralen kan deze achterstand eenvoudig worden ingehaald. Uw motorfiets zal weer als nieuw worden

Buitenboordmotoren

Gaat uw buitenboordmotor de winterstalling in? Dan is dat meteen een mooie aangelegenheid om deze te laten stralen met droogijs, zodat deze weer netjes geconserveerd gepakt kan worden in het voorjaar.

Velgen, dynamo’s

Uiteraard kunnen ook al uw andere losse delen met droogijs gestraald worden zoals dynamo’s, carburators, tandwielen, velgen, remklauwen, of noem het maar op.

Haal- en brengservice

Geen tijd om de onderdelen te brengen? Of geen plek om ze ter plaatse te laten behandelen? Wij kunnen tegen een geringe meerprijs de onderdelen ophalen en na het droogijsstralen ook weer terugbrengen.