Motorruimte

Motorruimte droogijsstralen

Autoliefhebbers zijn er maar wat vaak al te trots op, op een schone motorruimte. Het oogt goed, maar het sleutelt ook een stuk gemakkelijker als de motorruimte schoon is. Bovendien worden mankementen sneller ontdekt en kan erger worden voorkomen.

Sneller verkopen

Autodealers en autohandelaren weten als geen ander hoe vervelend het is om een motorkap open te trekken om vervolgens te constateren dat het een vieze bende is onder de kap. Droogijsstralen is de perfect oplossing voor u. De auto ondervindt geen hinder van vocht na het stralen met droogijs en de motorruimte zal weer als nieuw tevoorschijn komen.

Toekomstige kopers

Dit schept vertrouwen bij potentiƫle klanten want een netjes onderhouden motorruimte toont immers aan dat het een goed onderhouden voertuig betreft. Na het reinigen van de motorruimte zal het voertuig een stuk makkelijker te verkopen zijn en trekt u met plezier de motorkap open om dit te tonen aan de klant.

motorruimte

Prettiger met onderhoud

motorruimte

Als u moet sleutelen onder de motorkap dan werkt het natuurlijk een stuk makkelijker als het allemaal schoon is. Bovendien verkleint de kans op technische mankementen als de motor en alle delen er omheen vrij zijn gemaakt van vuil met droogijsstralen.
En ook zullen eventuele mankementen niet langer verstopt blijven onder vastgekoekt vuil waardoor deze eerder zullen worden opgemerkt.

Minder storingen

Een schone motor geeft minder kans op storing. Vuil tussen bewegende delen kan funest zijn voor het juist functioneren, net zoals vuil tussen elektrische contacten. Conventionele straalmethodes zoals het reinigen met water uit een hoge drukreiniger zullen vroeg of laat altijd een storing geven, als is het maar door corrosie van de stekkers intern. In eerste instantie zal er wellicht niet meteen iets merkbaar zijn maar uiteindelijk ontstaan er gegarandeerd storingen. Droogijsstralen is een techniek waarbij er absoluut geen vocht vrijkomt en toch komt het op alle zichtbare en zelfs niet zichtbare plekken.

Meteen een afspraak maken kan online!