Prijs droogijsstralen

U heeft zich geïnformeerd over de methode droogijsstralen, u kent de voordelen en u heeft de website van Iceblaster gevonden. De meest prangende vraag resteert: wat is de prijs van droogijsstralen

Kosten stralen met droogijs

Vanzelfsprekend is het opgeven van een prijs in 9 van de 10 gevallen maatwerk. Toch willen we graag de standaard basisprijzen vermelden zodat u niet verder hoeft te zoeken. Ook hoeft u niet eerst offerteformulieren in te vullen.

Standaard prijzen voor droogijsstralen

StraalobjectAutoMotorfiets
Motorruimte€ 150.-€ 120.-
Los motorblok€ 150.-€ 110.-
Onderzijde schoon€ 550.-
Interieur stoelen & bank€ 250.-
Interieur compleet€ 400.-

Deze prijzen zijn exclusief btw, en bij levering en uitvoering op locatie binnen een straal van 35 Km van Gilze. Wij rijden graag wat verder tegen een kleine meerprijs.

Prijzen toelichting

De prijzen behoeven een toelichting, zodat u precies weet welke werkzaamheden wij voor u uitvoeren.

Motorruimte

Het stralen van een motorruimte omvat alle zichtbare delen wanneer de motorkap is geopend. Dat is dus ook de binnenschermen en paravan, maar niet de onderzijde van het motorblok.
Bij een motorfiets stralen wij het complete motorblok.

Los motorblok

Onder een los motorblok verstaan wij een gedemonteerd motorblok waarvan alle delen goed bereikbaar zijn omdat het blok in een (kantelbare) motorsteun staat, of aan een motortakel hangt.

Bodem kaal stralen

Voor het stralen van de onderzijde van een voertuig waarbij er gestraald moet worden tot er blank metaal zichtbaar is, is het belangrijk om te weten wat voor beschermlaag er op het voertuig aanwezig is, hoe oud deze laag is en nog wat zaken. Ook dient het voertuig in een spit of op een tweekolomsbrug te staan zodat wij de werkzaamheden correct uit kunnen voeren. De prijs kan goed worden opgegeven als wij zelf ter plaatse zijn geweest. Wanneer er sprake is van een coating of ander materiaal dat harder is dan het droogijs, dan kan dit niet worden weggestraald.

Bodem schoon stralen

Een bodem van een voertuig schoon stralen op locatie houdt in dat wij de gehele onderzijde van het voertuig reinigen met droogijsstralen. Dat is inclusief alle gemonteerde delen zoals draagarmen en dergelijk. Wanneer een voertuig is opgebouwd kunnen wij echter niet alle plekken optimaal bereiken.

Interieur stoelen en bank

Het stralen van de voorstoelen (zitting, rugleuning en achterzijde rugleuning) en de achterbank (zitting en rugleuning) kan uitsluitend plaatsvinden als de bekleding stof is. Voor het reinigen van leder verwijzen we u naar specialisten, daar is droogijs niet de juiste methode voor.

Interieur compleet

Een compleet interieur stralen omvat het droogijsstralen van de voorstoelen en achterbank, maar ook de vloerbedekking, het dashboard, deurpanelen en de kofferbak vloerbedekking. In de meeste gevallen is het stralen van de hemel niet mogelijk met droogijsstralen.

Prijsopgave blijft maatwerk

We hopen u een goede prijsindicatie te hebben gegeven voor het stralen met droogijs. Toch blijft het belangrijk te zeggen dat vrijwel iedere klus maatwerk betreft. En in sommige gevallen kan het dus goedkoper. Neem daarom altijd contact met ons op zodat we u een exacte prijs kunnen geven.