Soda stralen op locatie

Iceblaster komt naar je toe! Wij stralen op locatie omdat we alles aan boord hebben van onze straalbus.

Volledige mobiliteit

De speciaal ingerichte Mercedes Vito is voorzien van alles wat een straalbedrijf nodig heeft. Veiligheidsvoorzieningen, milieubeschermende producten, een grote perslucht installatie, een geavanceerde droogijsstraalmachine en ook een professionele soda straalmachine.

Soda stralen op locatie

Vanzelfsprekend rukken we niet uit om de carburateur van uw Zundapp KS 50 op locatie te komen stralen met soda. Maar zodra het werk de moeite waard is en de reiskosten beheersbaar dan zijn we van de partij.
Onze standplaats is Gilze en afhankelijk van de opdracht rijden we in een straal van zo’n 50 kilometer rondom deze plaats naar opdrachten. Als de opdracht een aantal uren stralen met soda in beslag neemt, dan kunnen we nog wel een stukje verder rijden.

Geen voorrijkosten

Als u van ons een prijs krijgt, dan berekenen we geen voorrijkosten of andere bijkomende kosten. De prijs die u van ons hoort is altijd een complete prijs. Dus inclusief voorrijkosten, diesel, soda, een bak koffie op de heenweg en een glimlach als we wegrijden.

Wat heb ik zelf nodig?

Naast het te stralen object (of meerdere) is er alleen voldoende ruimte en licht nodig rondom. Wij hebben alles aan boord, zelfs elektriciteit indien nodig. Van apparatuur tot een veger en blik. U kijkt, wij stralen.