Tarieven

De tarieven van het droogijsstralen bij Iceblaster zijn als volgt:

Prijs motorruimte droogijsstralen

Het reinigen neemt maximaal 3 uur in beslag en na afloop kunt u indien gewenst het voertuig onmiddellijk weer in gebruik nemen. De prijs is geheel afhankelijk van de mate van vervuiling. En ook hier geldt dat als u meerdere voertuigen op één locatie aanbiedt, wij een extra korting kunnen geven. Neem contact met ons op voor een prijsopgaaf.

Prijs interieur droogijsstralen

Het reinigen van het interieur van een auto bestaat uit het droogijsstralen van de vloerbedekking, het dashboard, de twee voorstoelen, de achterbank, de hemelbekleding en de kofferbak-bekleding. Deze reiniging neemt maximaal 4 uur in beslag en de kosten zijn ook hier weer afhankelijk van de mate van vervuiling.

Prijs motorruimte & interieur samen droogijsstralen

Indien u de bovenstaande diensten samen afneemt dan verstrekken wij een extra korting waardoor u flink bespaart. In plaats van het volle tarief berekenen wij een speciale prijs.

Prijs motorfiets droogijstralen

Wordt het tijd dat het hardnekkige vuil tussen de koelribben van de cilinders eindelijk eens verwijderd wordt en dat de lak van de spatborden aan de binnenkant ook weer eens daglicht zien? Tijd voor een goede droogijsstraalbeurt, denken wij. Een volledige motorfiets behandelen is maximaal drie uur werk en kost € 195.- exclusief b.t.w.

Prijs losse delen droogijsstralen

Het stralen van losse delen geschiedt in overleg. Het opstarten van de machine kan alleen als er voldoende straalobjecten zijn. Wanneer de apparatuur opgestart wordt voor een enkel klein object dan wordt de prijs hoger dan gewenst. Wij verzamelen kleine objecten om die vervolgens in 1 keer te stralen.

Heeft u haast en bent u bereid om een toeslag te betalen dan kunt u altijd contact met ons opnemen uiteraard. Zodat we u een passend voorstel kunnen doen voor het droogijsstralen van uw object.

Prijs objecten droogijsstralen

Alhoewel onze specialisatie ligt binnen de auto- en motorfietsbranche, kunnen we ook ander werk aannemen. Denk daarbij aan graffiti verwijdering, antifouling verwijdering, houten balken schoonstralen en dergelijk. Neemt u contact met ons op om dit te bespreken.

Tarieven autopoetsbedrijven

Heeft u een autopoetsbedrijf, of werkt u professioneel aan car detailing? Dan snappen we dat de aanschaf van een enorme compressor en een duur droogijsstraalapparaat niet echt voor de hand ligt. Maar geen nood, dit is precies één van de redenen waarom wij geheel mobiel werken. Voor terugkerende opdrachten (motorruimten en interieurs) maken wij graag prijsafspraken met u, zodat er naar uw klant toe nog een leuke marge overblijft. Wij voeren de werkzaamheden voor u uit en u factureert gewoon uw eigen klanten.

Oldtimer restaurateurs

Iedereen die voertuigen restaureert weet dat het wegbrengen van een carrosserie om deze te laten stralen tijdrovend is. En na terugkeer is het maar de vraag of er geen extra schade aan de carrosserie is opgelopen tijdens het stralen en het transport. Daarnaast volgt alweer een tijdrovende klus om de restanten van het gebruikte straalmateriaal uit de chassis balken van de oldtimer te verwijderen. Droogijsstralen op locatie schrapt meteen de voornoemde nadelen weg. Wij komen bij u in de werkplaats en het enige vuil dat rest na afloop, is het vuil dat is weggestraald van de carrosserie. Veger en blik klaren de klus.
We maken ook met u graag een afspraak over de prijs van het object waarin we meteen de belofte doen dat er voor u ook nog een interessante marge overblijft. We spreken u graag.